El tercer campus de futbol del CFJ Mollerussa i La Toca Football Sports s’iniciarà el pròxim dia 27 de desembre

El futbol no s’aturarà per Nadal a Mollerussa.  Per tercer any consecutiu La Toca Football Sports gestiona el campus d’hivern del Club Futbol Joventut Mollerussa, que es portarà a terme durant els dies 27 28 29 i 31 de desembre i els dies 2, 3, i 4 de gener. El campus està adreçat a nens i jugadors des dels 5 fins als 14 anys i comptarà amb diverses sessions per potenciar la tècnica dels jugadors, però també tindrà una part lúdica amb activitats per equips.

Els encarregats de dirigir les activitats seran els mateixos entrenadors de la base del club mollerussenc, que en els dos últims anys han aconseguit 8 títols de lliga en les categories de formació.

Tècnics de La Toca Football donaran suport a les sessions que tindran lloc al Camp Municipal d’Esports del municipi des de les 10.00 h del matí fins a la 13.00 del migdia. Les inscripcions tenen un preu de 40 euros per a jugadors del club mollerussenc i de 50€ per a la resta. Actualment es compta amb una trentena d’inscrits i la previsió és arribar a la setantena.

Per a realitzar la inscripció i consultar més informació podeu contactar amb el número de telèfon: 637 76 08 04.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.