‘El Trencanous’, ‘Impro-show’ i Joan Reig, a l’Amistat de Mollerussa

El Teatre L’Amistat de Mollerussa aixecarà el teló de la nova temporada el pròxim 2 de febrer amb l’obra de dansa El Trencanous, que aquest cop arriba de la mà de la Companyia del Ballet de Barcelona, després que l’any passat fos interpretada pel Ballet de Catalunya. La programació teatral, que s’estructura en set espectacles, continuarà el 7 de març amb la presentació del projecte en solitari com a cantant del bateria d’Els Pets, Joan Reig, que oferirà un concert a la ciutat. Com a novetat destacada d’enguany, la companyia Planeta Impro oferirà l’espectacle d’improvisació i interactiu Impro-show, on el públic podrà decidir el guió de l’obra fins al seu final.

Així mateix, les companyies locals tornaran a ser protagonistes de la mà del Teatre de Butxaca i la representació de l’obra Pells Mortes, d’Eva Saumell, (28 i 29 de març i el 4 i 5 d’abril). Per la seva banda, La Colla dels 50 i més presentarà la nova producció ‘Luci’ (1, 2 i 3 de maig).

El teatre familiar anirà a càrrec de la Cia. Grappa Teatre i l’obra Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?, que tindrà lloc el 26 d’abril. I també de la Cia. Pot Teatre amb l’espectacle Aquí no paga ni deu, el musical, que s’escenificarà el 9 de maig.

La Xarxa programa 4 obres destinades al públic familiar

La programació de La Xarxa completarà la temporada estable de teatre amb 4 obres variades i de qualitat, la primera de les quals L’aneguet lleig, de T. Gràcia, que ja es va representar el passat diumenge dia 12. Les altres tres són Adeu Peter Pan, de Festuc Teatre (26 de gener),  El ratolí Pérez, de Tutatis (9 de febrer) i Hai, la pescadora de somnis, de la Cia. Giramàgic (23 de febrer).  El preu general de l’entrada és de 5 euros tot i que els socis de La Xarxa tenen un descompte d’1 euro.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.