El vicepresident Puigneró posa en valor els Premis d’Innovació de la Fira de Sant Josep

Les firmes Sovi, Plumed, A.Miquel i Basaltec, reconegudes en la 41a edició del certamen

El conseller de Polítiques Digitals i Territori, Jordi Puigneró, va presidir l’entrega de la 41a edició dels Premis de la Maquinària Agrícola, Ramadera i Instal·lacions Agroindustrials de Fira de Mollerussa. El premi especial d’innovació en maquinària agrícola, dotat amb 1.600 euros, ha estat per la firma Maquinària Agrícola Sovi, de Vic, per un desherbador mecànic per a cultius en línia que detecta les males herbes a través de visió artificial.

El Premi d’Enginyers Industrials d’Innovació en Maquinària Agrícola, dotat amb 1.200 euros, ha recaigut en la firma Maquinària Agrícola Plumed de Monreal del Campo (Terol) per un triturador de purí invertit.

Pel que fa al Premi dels Enginyers Tècnics Agrícoles d’Innovació en Maquinària o Instal·lacions Agroindustrials, dotat amb 1.100 euros, ha estat per a Tallers A. Miquel de Sidamon per un carretó contrapesat elèctric d’altes prestacions.

Així mateix, el jurat ha atorgat també un Accèssit a la Maquinària Agroindustrial a la firma Basaltec de Mora de Rubielos per una màquina per extreure alcohol a partir de fruites i cereals.


Informen: Ignasi Gómez Cabrera i Danae Osorio

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.