El volum de vendes de la 8a Mollerussa Open Night, “en la línia de les millors edicions” segons Mollerussa Comercial

El volum de vendes de la Mollerussa Open Night del passat divendres 28 de juny es posicionaria en la línia dels millors que s’han registrat en les vuit edicions celebrades fins ara, segons la valoració feta aquest dijous per Mollerussa Comercial. L’entitat s’ha mostrat molt satisfeta pel desenvolupament de la jornada, tant pel que fa a les adquisicions com per l’afluència de públic a les activitats organitzades.

Així mateix, l’entitat comercial també ha volgut fer incís en la cooperació de tots els establiments per crear un ambient màgic durant la nit.

En la mateixa línia, l’alcalde Marc Solsona ha ressaltat el potencial que adquireix el comerç mollerussenc quan uneix esforços. De la mateixa manera, Solsona també s’ha referit a la capacitat per reinventar-se d’un esdeveniment que suma vuit edicions i que aposta per una franja horària comercial única al territori.

La valoració de l’esdeveniment també ha servit per donar a conèixer el nom dels guanyadors del sorteig de diferents obsequis entre tots els compradors de la nit. Elena Oromí ha estat la persona tocada amb la vareta màgica i s’ha endut el viatge a Londres per visitar el Parc temàtic de Harry Potter. Així mateix, Ana Mo s’ha adjudicat el cap de setmana a Barcelona amb entrades per a l’espectacle del Mago Pop, i Mireia Saltó l’estada a Port Aventura i Ferrari Land.

D’altra banda, també s’ha anunciat que la ‘Juliol Fest’ enguany canvia d’ubicació i se celebrarà a les places del centre de la capital del Pla d’Urgell els pròxims dies 26 i 27 de juliol.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.