Eleccions Generals: 8.684 mollerussencs estan cridats a les urnes aquest 10N

Els col·legis electorals de Mollerussa han obert puntualment a les nou del matí d’aquest diumenge en aquesta nova jornada d’eleccions generals. Un total de 8.684 mollerussencs i mollerussenques estan cridats a votar aquest diumenge 10 de novembre segons dades oficials del Ministeri d’Interior, 314.421 a Lleida i en general, a Catalunya, 5.615.400 persones podran exercir el seu dret a vot en aquesta jornada electoral.

La ciutadania torna als col·legis electorals sis mesos i mig després de no formar-se govern. Entre els desitjos d’aquest diumenge,la normalitat i que els resultats reflexin la voluntat de la majoria de la  població.

En aquestes eleccions, els catalans escolliran 48 diputats al Congrés. Concretament són 32 diputats per Barcelona, 6 per Girona, 4 per Lleida i 6 per Tarragona. Pel que fa als senadors, s’escolliran un total de 16, quatre per província.

Cal afegir que en les passades eleccions generals del 28 d’abril a Mollerussa van votar un total de 6.327 persones el que va significar un 72,84 % de participació.

La votació acabarà, com és habitual, a les vuit del vespre, tot i que si queda algú dins del local electoral, el president de la mesa li permetrà votar.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.