Els Agents Rurals intensifiquen els controls contra la pesca il·legal a l’Estany d’Ivars i Vila-sana

Els membres de la societat de pescadors d’Ivars d’Urgell aprofiten la proximitat de l’estany i el bon temps per passar una bona estona gaudint de la seva afició. Com que es tracta d’una zona protegida, actualment hi ha tres àrees delimitades on s’hi permet pescar. Tot i així, en els darrers dos anys s’ha detectat un increment de pescadors furtius, que no compleixen amb els horaris fixats ni respecten l’entorn.

Per aquest motiu, el Consorci de l’Estany d’Ivars i Vila-sana i els Agents Rurals han decidit intensificar la vigilància a l’espai amb l’objectiu de dissuadir les pràctiques de pesca il·legal. És una mesura preventiva prèvia a altres plantejaments, que podrien passar, si la situació no millora, per pràcticament prohibir aquesta activitat a l’estany.

Durant aquests mesos d’estiu, s’han aixecat entre 8 i 10 actes per motius com ara no tenir la llicència o el permís per pescar o fer-ho de nit, quan no està permès. Una altra de les mesures que es preveuen de cara a la propera temporada de pesca és la reducció de 3 a 2 dels punts habilitats que hi ha a l’estany.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.