Els alcaldes i alcaldesses del Pla d’Urgell es reuneixen al Consell Comarcal per valorar els efectes de la llevantada

Alcaldes i alcaldesses de la comarca del Pla d’Urgell s’han reunit avui d’urgència al Consell Comarcal amb el president, Rafel Panadés, per tal de fer una primera valoració dels danys causats per la llevantada d’aquesta setmana.

A la sessió celebrada aquest divendres on hi han assistit tots els alcaldes de la comarca, tret de l’alcalde de Bellvís i president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, el president del Consell els ha ofert el suport dels Serveis Tècnics per tal de poder tenir enllestida la setmana vinent una primera estimació de costos pels danys provocats pels aiguats i, així, poder sol·licitar ajuts directes i subvencions a les administracions superiors.

A la reunió s’ha fet incís en els efectes que ha tingut la llevantada en els equipaments municipals i en les vies de comunicació asfaltades i sense asfaltar.

Les precipitacions que van deixar registres d’entre 130 i 160 litres per m2 a la comarca van obligar a suspendre bona part de les rutes de transport escolar que el Consell gestiona a diari, aquest divendres el servei ha quedat completament normalitzat.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.