Els alumnes de l’escola de música acomiaden el curs amb un concert al Teatre L’Amistat

Un instant del concert.

Els alumnes de l’escola municipal de música han acomiadat el curs aquest dimarts a la tarda amb un concert que ha omplert el Teatre L’Amistat. L’actuació va començar amb els grups corals més petits que van interpretar dues cançons sota la direcció de Conxa Boyero i un grup de guitarristes acompanyants.

El concert va seguir amb la interpretació de diferents cors de nivell inicial, amb direcció de Laura Tarradellas i Carles Prat com a pianista acompanyant. Pel que fa a nivell elemental, els cors de nivell 1 i 2 van interpretar 3 peces sota direcció de Montserrat Díez i amb l’alumne Pol Cuesta com a pianista acompanyant mentre que els de nivell 3 i 4 van cantar dues peces dirigits per Josep Miquel Mindán i acompanyats de l’alumne Josep Miró a la tenora i el professor Carles Prat al piano. També van actuar el Cor Jove i el Cor de noies amb un grup de guitarristes acompanyant en el primer cas i amb Pol Requesens i Jordi Cubiró al piano, en el segon.

Pel que fa a la part instrumental, la va obrir l’Aula Musical amb la direcció de Paco Alaminos i Jordi Mestre a la guitarra elèctrica i la van tancar el Conjunt instrumental i la Jove orquestra, sota la direcció de Josep Miquel Mindán.

D’altra banda, l’escola municipal de música obre a partir de dilluns dia 27 de juny i fins el 6 de juliol el període de matriculació al centre tant pels alumnes que ja en formen part com per les noves incorporacions. Pel que fa als primers, la matrícula es podrà formalitzar en línia mentre que en el cas dels nous alumnes caldrà que ho facin presencialment el dia 6 de juliol.

També el mateix dilluns 27 començarà tant el 3r Curs de Música de Cambra, adreçat a infants i a joves de 6 a 16 anys, com les estades musicals per a infants de 3 a 5 anys.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.