Els alumnes s’incorporen a les trobades del Consell de Lectura del projecte Mollerussa Municipi Lector

Un instant del Consell de Lectura on hi han participat alumnes de diferents centres de Mollerussa.

Una representació d’alumnes de diferents centres d’ensenyament de Mollerussa va participar per primer cop en les trobades mensuals que du a terme el Consell de Lectura del projecte Mollerussa Municipi Lector.

En aquesta trobada, els estudiants van aportar les seves idees i propostes, que ara se sotmetran a estudi per tal d’implementar-les i que es facin realitat dins aquest projecte que està impulsat pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil, al qual l’Ajuntament es va adherir l’any 2007 i que articula a través de la Biblioteca Comarcal Jaume Vila. Cal recordar que Mollerussa va ser la primera capital de comarca catalana en sumar-s’hi.

L’objectiu del projecte Mollerussa Municipi Lector és promoure el gust per la lectura entre els infants mitjançant diferents activitats, com ara visites d’autors i il·lustradors de llibres, maratons de lectura, maletes viatgeres que recorren els diferents centres participants, recomanacions de lectura, etc. Tota la comunitat educativa (escoles, AMPA, diferents centres i instituts de Mollerussa,…) participa activament en aquesta iniciativa, que ara per primer cop ha donat veu directa a les propostes dels alumnes, sempre cercant que totes les parts implicades treballin de forma coordinada a través del Consell de Lectura, que és l’encarregat d’avaluar les estratègies a impulsar.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.