Els Amics i Amigues de la Banqueta celebraran diumenge la plantada de 230 arbres en un any

L’Associació Amics i Amigues de la Banqueta assolirà diumenge la xifra de 230 arbres plantats en només un any gràcies a la segona jornada que organitza per defensar i dinamitzar aquest entorn natural. En concret, la primera iniciativa celebrada l’octubre de l’any passat va servir per plantar 180 plataners a la zona de la Carrerada i aquest diumenge s’hi sumaran una cinquantena més entre el Salt Fondo i el Pont de Pedra, que guarniran l’entrada al Salt del Duran.

La 2a Jornada Pro Banqueta s’iniciarà amb una caminada a partir de les 9 del matí des de davant la prefectura dels Mossos d’Esquadra fins al lloc previst de la plantada. Posteriorment, per recuperar forces es durà a terme un esmorzar popular que anirà acompanyat d’un sorteig d’obsequis pels inscrits. Les inscripcions, que suposen un donatiu de 10 euros per l’entitat, es poden fer a la botiga X-Tram Esports i inclouen un entrepà i fruita així com una samarreta tècnica commemorativa.

La iniciativa, organitzada per l’entitat mollerussenca en col·laboració amb els ajuntaments de Mollerussa i Golmés, compta amb quatre patrocinadors i una trentena d’empreses que li donen suport. D’altra banda, l’associació també ha explicat que a partir del mes de gener plantarà nous arbres per suplir la quarantena que es van veure afectats per un acte vandàlic.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.