Els atractius turístics i culturals del Pla d’Urgell, en una nova APP abans de l’estiu

Atractius com ara l’Estany d’Ivars i Vila-sana, que aquest diumenge ha celebrat la commemoració de l’11è aniversari de la seva recuperació, formaran part, abans de l’estiu, d’una nova aplicació per a dispositius mòbils sobre el Pla d’Urgell. La idea és aglutinar informació de caire turístic, cultural o esportiu de tots els municipis de la comarca.

Una eina que servirà per difondre activitats com, per exemple, la 5a Mostra Gastronòmica que s’ha dut a terme a la masia de Cal Sinén, amb la participació de sis restaurants. Aprofitant el Dia de l’Estany, també s’ha organitzat una plantada d’arbres, una mostra d’anellament d’ocells i passejades a cavall.

I al Pavelló Poliesportiu d’Ivars d’Urgell també ha tingut lloc, durant tot el cap de setmana, la 8a Fira de l’Estany, que enguany ha doblat el nombre d’expositors. L’entorn natural també hi ha estat present a través de les fotografies del making off de la pel·lícula Segon Orígen o d’una barca de ciment que va navegar per l’antic estany.

Mentre, a Vila-sana, tenen previst estrenar nous paquets turístics d’aquí a dos mesos. El Centre d’Immersió Audiovisual ha obert les seves portes de forma regular. Cada diumenge hi haurà dos passis, un a les 12h i un altre a les 12.45h, i entre setmana es podrà reservar visites per a grups.


Informa: Albert Lijarcio

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.