Els comerciants de Mollerussa valoren la reobertura de les botigues

A l’inici dels gairebé dos mesos de confinament que s’han viscut arreu del país, els comerços de Mollerussa van haver de tancar les seves portes sense saber quan podrien tornar-les a obrir. Van ser els dies posteriors quan la venda online o les sol·licituds de cita prèvia es van convertir en les solucions que hi van trobar els comerciants. Una setmana després que les botigues puguin obrir per a tothom, els comerços de la capital del Pla d’Urgell en fan una valoració positiva.

Com a la resta de comerços, les botigues de roba han hagut de canviar la seva manera de treballar desinfectant tots els productes que s’emproven els clients així com posant a la seva disposició gels hidroalcohòlics per desinfectar-se les mans. Ara però, el perfil dels compradors és diferent, ja que els clients que es desplacen a les botigues ho fan amb l’objectiu de marxar amb la bossa plena.

L’adaptació al nou desconfinament suposarà un canvi de mentalitat tant en els treballadors com en els clients que hauran de seguir mantenint les distàncies i posant-se la mascareta com a mesures cabdals.


Informa: Alba Cases Nadal

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.