Els escolars tornen a visitar l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell

L’equipament incorpora la figura de l’Isidor i habilitarà una sala sobre la modernització

L’Espai Cultural dels Canals d’Urgell (ECCU) ha reprès les visites per a escoles i particulars després de les restriccions imposades per la Covid-19 amb una renovada oferta pedagògica i educativa. En aquest sentit, ara la visita guiada per als més petits anirà a càrrec de l’Isidor, el viatger en el temps. Es tracta d’un titella que serà l’encarregat d’acompanyar-los durant el recorregut que realitzaran pel museu i a través del qual s’explicarà als infants la transformació del secà al regadiu amb la construcció dels Canals d’Urgell.

Així mateix, l’equipament habilitarà una nova sala per explicar l’actual procés de modernització de la infraestructura. Aquesta mostra s’ubicarà a l’actual sala on hi ha l’exposició que divulga els creadors del Canal d’Urgell, que es desplaçarà a la sala d’exposicions temporals.

El museu, ubicat als baixos de la Casa Canal està obert de les 8.00 a les 15.00 h i cal fer reserva prèvia al telèfon 973 603 997 o al correu electrònic reserves.eccu@gmail.com. El preu de l’entrada és de 4 euros la general i de 3 euros l’entrada reduïda.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.