Els Firals de Bellvís estrenaran un ‘Escape Room’ i una exposició d’art

Bellvís viatjarà aquest cap de setmana fins al segle XVII, a l’any 1637, en el marc de la 23a edició dels Firals. El municipi viurà un any més la representació teatralitzada de la llegenda de l’anella de Cal Bufalà, una història que es desenvolupa tres anys abans de la Guerra dels Segadors, quan les tropes de Felip IV s’assenten a Catalunya.

En aquest sentit, la festa popular estrenarà enguany un Escape Room ambientat en aquest episodi. L’activitat, que es procurarà mantenir en funcionament tot l’any, presentarà una trama basada en l’entrada dels soldats del monarca espanyol a Bellvís.

Aquesta 23a edició estarà apadrinada per l’actor Carles Martínez, qui té arrels familiars al poble. L’esdeveniment també celebrarà el tradicional bateig dels bessons de Cal Bufalà i comptarà amb el mercat de productes artesanals i diferents balls populars. Així mateix, com a segona novetat, acollirà l’exposició d’art Sóc cugula de Núria Costa Balasch. La mostra va inaugurar-se aquest dimarts amb una cinquantena d’obres dedicades a una planta que no té valor econòmic, però sí que té un valor històric.

La mostra, que celebrarà una segona obertura el dissabte a la 13.00 h del migdia, es podrà visitar a la sala d’exposicions de l’Ajuntament de Bellvís fins al dia 1 d’agost des de les 11.00 h del matí a les 13.00 h del migdia.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.