Els floristes pendents del cel durant la campanya de venda de roses per Sant Jordi

S’apropa Sant Jordi i els floristes reben aquests dies centenars de roses als seus establiments per preparar una de les campanyes més importants de l’any a Catalunya. Enguany tot i que la diada de Sant Jordi serà el primer dia laborable després de la Setmana Santa, en aquesta floristeria de Mollerussa preparen la jornada amb positivisme i creuen que aquest fet no afectarà les vendes sinó que pot ser el factor climatològic l’element que marqui la campanya.

Segons el gremi de floristes a nivell nacional preveuen que aquesta coincidència amb la Setmana Santa farà que no s’arribi als set milions de flors venudes a Catalunya l’any passat, registrat com el millor any de la història en vendes.

Pel que fa a les varietats, la rosa més venuda és la vermella, seguida per la groga que va despuntar l’any passat, tot i que cada vegada hi ha més tendència a buscar composicions diferents que s’allunyin de la tradicional paperina.

Tot i que el preu varia segons la composició o la qualitat de l’exemplar, des del Gremi de Floristes de Catalunya, es preveu que el preu d’un exemplar de qualitat rondi entre els 4 i 5 euros.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.