Els grup musicals Surprise, El Guiri, i el Mag Pere, entre altres, amenitzaran Lo Vermutet de Mollerussa d’aquest dissabte

LOVERMUTET-cartell-33x48El grup musical Suprise, El guiri, el Mag Pere, que farà màgia d’aprop, seran alguns dels encarregats d’amenitzar Lo Vermutet que organitza Fira de Mollerussa i que tindrà lloc aquest dissabte dia 28 de juliol. La iniciativa, que enguany arriba al seu cinquè any, presenta enguany com a principal novetat un nou format en celebrar-se als establiments participants (13), i serà en aquests locals on el públic podrà gaudir del pack ‘tapa més beguda’ al preu popular de 2€ si es compra el tiquet de forma anticipada o de 2,5€ el mateix dia. Sota el nom de ‘De bar en bar’, Lo Vermutet de dissabte ofereix així un recorregut tipus correbar o corretapes pels locals que participen amb la voluntat d’incidir en la promoció econòmica dels establiments, segons va afirmar el director de Fira de Mollerussa, Poldo Segarra, durant la presentació de la convocatòria.

Entre les novetats d’enguany destaca també, i amb l’objectiu d’incentivar la participació, el sorteig d’una cistella entre el públic que ompli la butlleta de participació -disponible als locals- i on figuren els establiments i les tapes de cadascun d’ells. Un cop segellada tota la butlleta la podran lliurar en qualsevol dels establiments participants: Breiko, Café Bunker, Cèntric Cafè, El Nou 19, Krostó, La Botiga, Maronna, Pastisseria Sant Isidori, Patet, Pizzeria L’Avinguda, Punt 14, Restaurant Com a Casa i Restaurant L’Antic. La cistella estarà formada per un producte propi de cada local participant i també de Fira de Mollerussa.

Lo Vermutet de dissabte té com a novetat també l’ampliació d’horari amb dues franges horàries: migdia (d’11.30 a 14.30) i nit (de les 20 a les 23.30 hores), la qual cosa respon a la voluntat d’arribar a tipus diferents de públic.

Recordar que els interessats poden adquirir els tiquets de forma anticipada als locals participants fins dijous 26 de juliol.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.