Els impagaments del lloguer i les quotes comunitàries lideren les consultes del servei de mediació de Mollerussa

Un 28 per cent de les consultes que ha atès en el darrer any el servei de mediació de l’Ajuntament de Mollerussa tenen a veure amb l’impagament del lloguer o de la quota de la comunitat de veïns. És l’únic àmbit on es manté la xifra respecte al còmput anterior, ja que globalment, s’han reduït una tercera part, passant de 99 a 66.

La problemàtica amb els impagaments està molts cops vinculada a propietats que han passat a mans de les entitats financeres i gràcies a la mediació, s’ha aconseguit que assumeixin els pagaments en un termini d’entre 3 i 6 mesos.

El servei de mediació porta set anys en funcionament i  durant el darrer s’han obert 26 nous expedients, als que cal sumar 6 més que provenien de l’any anterior. D’aquests, 20 s’han resolt amb èxit. A més, per molts usuaris, l’ús del servei els ha ajudat a resoldre altres problemàtiques.

A banda dels impagaments, els problemes de convivència, de gestió de comunitats de veïns o els sorolls han centrat bona part de les consultes del servei, que millorarà la seva accessibilitat a la xarxa a partir del setembre, quan es posi en funcionament el nou web municipal.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.