Els joves agricultors, protagonistes d’una nova jornada tècnica en el marc de la 144a Fira de Sant Josep

La 144a Fira de Sant Josep de Mollerussa acollirà el primer Aplec de joves del camp. Aquesta jornada tècnica, que tindrà lloc el divendres 18 de març al Teatre L’Amistat, farà èmfasi en l’impacte que té la recerca i les noves tecnologies i vol ser un espai de trobada on compartir casos d’èxit. D’aquesta manera, el Departament d’Agricultura plasma la seva aposta pel col·lectiu jove, que veu clau dins el futur del sector.

Enguany la fira avança dues setmanes l’organització d’una part de les seves jornades tècniques. El calendari s’inicia aquest dijous amb una sobre el panís, que tindrà lloc a l’Espai Cultural dels Canals d’Urgell. De les 13 que es preveuen en aquesta 144a edició del certamen, 4 seran demostratives, com la de màquinària agrícola que es farà a Ivars d’Urgell, que per primer cop s’amplia a 2 dies, el 9 i 10 de març.

L’any passat, unes 1.500 persones van assistir a alguna de les jornades programades en el marc de Sant Josep. Una fira que pràcticament ha assolit el 100% d’ocupació i que, malgrat no comptar enguany amb el sector dels tractors, que hi assisteix de forma bianual, espera poder incrementar la seva superfície exterior.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.