Els joves de Miralcamp aprenen tècniques d’skate des de l’educació en valors

És el primer any que s’imparteix el taller amb l’escola Skatia, tot un èxit de participació que permetrà treure partit a la nova pista de Pumptruck del municipi

Miralcamp acull el taller de skate impartit per l’escola Skatia amb totes les places plenes. El taller va tenir lloc el passat divendres, 2 de setembre a la nova pista de Pumptruck del poble, amb dotze inscrits que van acabar ampliant-se a quinze. El taller es va organitzar des de l’Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Pla d’Urgell en col·laboració amb la regidoria de Joventut, Festes i Esports de l’Ajuntament de Miralcamp, sota el nom de ‘Taller d’Skate i Scooter amb valors al Pla d’Urgell’.

Infants entre 10 i 14 anys han pogut aprendre de la mà d’aquesta escola les tècniques per a la iniciació de l’skate i l’scooter a partir del treball dels valors, la companyonia, el respecte mutu i entre gèneres i la solidaritat, entre altres. Aquest és el primer any que s’imparteix aquest taller, que amb les tècniques i trucs apresos al llarg d’aquestes dues hores de curs, permetrà als joves miralcampins treure el màxim profit al seu skate i scooter a la nova pista de Pumptrack, tot des del respecte cap als companys i cap a les instal·lacions i l’entorn.

L’equip de govern assegura que el taller ha estat “tot un èxit, molt divertit i molt productiu quant a valors i educació en igualtat de gènere”, i que demostra que “els joves del poble tenen ganes de fer activitats, participar, aprendre i saber del seu entorn”.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.