Els millors pilots de BMX es reuneixen a Vila-sana aquest cap de setmana

Imatge del circuit BMX de Vila-sana.

Vila-sana acollirà, els propers 19 i 20 de març, als millors pilots estatals en la tercera i quarta carrera oficial de  la Lliga Nacional de BMX RACE. Les categories que hi participaran van de dels 5 anys fins als màster 40, passant per la màxima categoria d’elit. Concretament, al voltant de 600 corredors que es disputaran les classificacions de les diferents categories existents.

Aquesta lliga consta de 8 proves que es reparteixen en 4 circuits repartits en diversos punts de l’Estat espanyol com: El Campello, Vila-sana, el Álamo i Saragossa.

L’ajuntament de Vila-sana va crear aquest circuït  l’any 2007 cedint la seva gestió al club BMX de la localitat.  Durant el 2015 s’ha remodelat completament i, ara mateix, compta amb un circuit de  500 m  adaptat per tal que el puguin utilitzar des de nens de 2 anys, fins a corredors de màxim nivell. Té dues rampes de sortida de 5 i 8m. respectivament homologades per a competicions olímpiques. També disposa d’una rampa de sortida de 2m. per a principiants. Juntament amb les corbes asfaltades i el servei de lloguer de bicicletes, s’ofereixen als amants de les dues rodes tots els mitjans necessaris per a poder gaudir d’aquest esport olímpic.

El Circuït de BMX de Vila-sana es l’únic en tot l’Estat espanyol amb les mides necessàries per a poder dur a terme els entrenaments per a la competició olímpica. El seu responsable, Marc Tugues fa temps que entrena a pilots de BMX  amb l’objectiu de poder-los classificar per a les olimpíades del 2020.

Joan Sangrà, alcalde de Vila-sana es mostra satisfet dels resultats de la gestió del circuit per part del club i confia en un futur pròxim poder portar al municipi  i a les seves instal·lacions el centre de tecnificació espanyol d’aquest esport.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.