Els nens i nenes del Poal reben un dolç homenatge en forma d’ou de Pasqua

Pla obert d'una família del Poal després de rebre els ous de Pasqua que ha repartit l'ajuntament, el 12 d'abril de 2020. (Horitzontal)

Foto: Anna Berga (ACN) / Una família del Poal després de rebre els ous de Pasqua que ha repartit l’ajuntament, el 12 d’abril de 2020.

L’ajuntament ha repartit una setantena de figures de xocolata a domicili a canvi d’un dibuix

L’Ajuntament del Poal ha entregat ous de Pasqua a domicili a tots els nens i nenes de fins a 12 anys amb l’objectiu d’assegurar que cap infant del municipi es queda sense la seva mona, o almenys sense una figura de xocolata, a causa de les restriccions per l’estat d’alarma. Aquest diumenge al migdia l’alcalde del municipi i tres regidors han fet arribar els ous de xocolata als 73 infants del municipi, els quals a canvi, han hagut d’entregar un dibuix d’un ou de Pasqua fet per ells mateixos. La iniciativa, que pretén fer més amè el confinament i retre homenatge als poalencs més menuts, ha finalitzat amb un aplaudiment des dels balcons dedicat als padrins i padrines que enguany no han pogut portar la mona als seus fillols.

L’alcalde del Poal, Rafel Panadés, ha explicat que la iniciativa va sorgir arran de la suspensió de la festa del Roser, que s’havia de celebrar a principis de maig, a causa de la crisi del coronavirus. En aquesta, l’ajuntament tenia previst destinar una part del pressupost a activitats infantils, diners que ara han servit per comprar una setantena d’ous de Pasqua per a cadascun dels menors. “Vam pensar que una manera d’acontentar-los seria amb un ou de xocolata”, ha explicat Panadés.

Pla general de dos regidors del Poal fent entrega d'un ou de Pasqua a una nena del poble, el 12 d'abril de 2020. (Horitzontal)

Foto: A.B. (ACN) / Dos regidors del Poal fent entrega d’un ou de Pasqua a una nena del poble

Com el mateix nom de la iniciativa indica, un altre dels motius és que cap nen i nena del Poal es quedi sense ou de Pasqua, malgrat el confinament. Segons ha indicat l’alcalde, al Poal “hi ha moltes cases que estan fent mones però no tots ho fan”. En les darreres setmanes l’ajuntament també ha impulsat altres activitats amb l’objectiu de fer “més atractiu i distés el confinament”. “Hem fet homenatges als voluntaris, a tots els veïns del poble i aquest cap de setmana el fem als nens i nenes en forma de xocolata i als padrins en forma d’aplaudiment”, ha dit Panadés.

Aquest diumenge de Pasqua al migdia l’alcalde i tres regidors del Poal han estat els encarregats de fer arribar les 73 figures de xocolata a un total de 43 famílies i, a canvi, els menors han hagut d’entregar un dibuix d’un ou de Pasqua fet per ells. Posteriorment, el consistori ha fet un gran mural amb tots els dibuixos recollits i l’ha compartit amb les famílies perquè els infants “recordin aquest dia”. Finalment, també s’ha fet un aplaudiment dedicat als padrins i padrines del municipi que enguany no han pogut entregar personalment la mona als seus fillols.


Informa: Anna Berga (ACN)

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.