Els pastissers preveuen enguany un increment de vendes de tortells de Reis

En pastisseries com la Sant Isidori de Mollerussa treballen aquests dies en l’elaboració dels tradicionals tortells de Reis. Enguany preveuen vendre fins a un 10 per cent més pel fet que la festivitat cau just al mig de la setmana i per tant, alguns ja van encomanar-lo per al passat cap de setmana. Les fruites confitades i el sucre són dos dels elements més característics d’aquestes postres que tradicionalment es mengen la vigília de la festivitat de Reis.

Tot i que avui dia també es poden trobar a grans superfícies, són moltes les persones que cada any aposten per l’elaboració artesana que duen a terme en aquest tipus d’establiments.

El tortell farcit de nata és el gran favorit tot i que també se’n fan molts de nata i trufa. Sigui amb el farciment que sigui, un dels elements que sempre hi és present és el de la figura del rei i la de la fava. Qui trobi la primera s’enduu una corona com aquesta, mentre que l’altre serà l’encarregat de pagar el tortell. Un producte que, per cert, no ha pujat de preu respecte als darrers anys.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.