Els presidents de la Diputació de Lleida i del Consell Comarcal del Pla d’Urgell responen als veïns del Palau d’Anglesola

Aquest dijous el president de la Diputació de Lleida Joan Talarn i el president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Rafel Panadés, han estat els encarregats de donar el tret de sortida a la Festa Major del Palau d’Anglesola. La plaça Abadia ha estat l’escenari de l’entrevista que han fet dos membres de la revista l’Avenç del Palau en nom de tots els veïns i veïnes del municipi als nous presidents d’aquestes institucions.

Les preguntes han fet referència des de temes personals fins a temes que influeixen a tot el territori.

Per la seva banda Joan Talarn, ha anunciat que el repte que tenen des de la Diputació de Lleida és millorar els serveis que tenim al territori per combatre la despoblació.  Des de la institució es continua treballant amb la implantació de fibra òptica a tots els pobles de la província així com amb la millora d’algunes carreteres.

Pel que fa a Panadés, ha afirmat que des del Consell Comarcal el seu repte és donar a conèixer a tota la població quines són les tasques que es gestionen des del Consell així com també aconseguir que tots els municipis del Pla d’Urgell tinguin un pla de depuració d’aigües.

El peculiar pregó ha finalitzat amb la presentació dels nous hereus i pubilles i amb la inauguració de diverses exposicions que s’han organitzat al local sociocultural en motiu d’aquesta Festa Major que s’allargarà fins diumenge.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.