Els primers autobusos fan parada a la nova estació de Mollerussa

Mollerussa ha estrenat aquest dilluns la nova estació d’autobusos de la localitat, situada just al davant de la del ferrocarril. Així mateix, també s’ha obert al públic el pas inferior per a vianants que creua per sota les vies del tren i que connecta ambdues estacions. La nova estació, que ocupa una superfície d’uns 2.800 metres quadrats i té capacitat per a sis autobusos, disposa d’una zona d’espera i informació tancada per als usuaris i de lavabos. La posada en servei de la nova instal·lació ha fet que algun usuari que no se n’havia assabentat es dirigís inicialment a la vella estació d’autobusos, que ja ha deixat de funcionar. En aquest sentit, l’alcalde Marc Solsona ha demanat paciència als usuaris durant aquesta primera setmana i ha remarcat que el canvi es fa amb “voluntat de servei públic i pel bé dels ciutadans”.

L’entrada en funcionament de la nova estació de busos ha comportat la modificació del recorregut de les línies de transport interurbà. Així mateix, com a complement, i per tal de millorar l’accés dels ciutadans als serveis de transport per carretera, de comú acord amb l’Ajuntament de Mollerussa, s’ha fixat una nova parada, a la carretera de Torregrossa, a la zona de la rotonda de la Font d’Albada, on efectuaran parada els serveis Balaguer-Mollerussa, les Borges Blanques-Mollerussa, Puiggròs-Lleida i Bellvís-Mollerussa.

L’execució de les instal·lacions ha anat a càrrec del Departament de Territori i Sostenibilitat i ha suposat una inversió d’1,7 milions d’euros.

 

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.