Els projectes de la Llar Terres de Ponent, l’ABS Pla d’Urgell i l’Arreu, finalistes del concurs l’Espenta

Donar visibilitat a les persones amb diversitat funcional de la Llar Terres de Ponent, col·laborar amb l’Associació Cultural l’Arreu en l’edició del llibre ‘Lo Parrot el Bandoler’, i difondre els diferents problemes sanitaris que afecten la població mollerussenca segons l’Àrea Bàsica Salut (ABS) Pla d’Urgell, són les tres propostes finalistes de la tercera edició del concurs l’Espenta.

Enguany la Llar Terres de Ponent ha presentat al jurat el projecte ‘Viure sobre rodes’, on es vol donar a conèixer el dia a dia de les persones amb discapacitat física i també donar resposta a les seves necessitats socials. Tot plegat, mitjançant una exposició fotogràfica acompanyada de càpsules vivencials i debats.

Així mateix, ‘Donem la cara, que tothom ens vegi’, és el projecte de l’ABS Pla d’Urgell per difondre les malalties o problemes sanitaris que afecten la població del municipi en el marc dels dies mundials i internacionals que promou l’Organització Mundial de la Salut. Per altra banda, la proposta de l’Associació Cultural Arreu consisteix en col·laborar en l’edició del llibre “Lo Parrot: el Bandoler”, que realça i aproxima la història llegendària del veí de Mollerussa, Jaume Banqué.

El projecte guanyador s’escollirà per votació popular entre els assistents a la 5a Calçotada Popular del pròxim 31 de març.

Cal afegir, que entre les propostes descartades es troben una representació multidisciplinària entorn del feminisme presentada per l’Associació de Juvenil Al Carrer, i la de realitzar un Escape Room per apropar de manera lúdica la història de lo Parrot signada per Omnium Cultural Pla d’Urgell.


Informa: Ignasi Gómez

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.