Els Reis d’Orient arriben a tres zones diferents de Mollerussa alhora

Els Reis d’Orient han arribat aquest vespre a tres zones diferents de Mollerussa alhora. Ses majestats Melcior, Gaspar i Baltasar han fet servir els seus poders màgics per aparèixer simultàniament en tres escenaris ubicats a les esplanades pròximes al Pavelló Firal, al carrer de Belianes i al camí del Palau.

En els tres espais han estat rebuts per múltiples famílies de la ciutat que s’han separat per nuclis familiars a través d’elements decoratius, com globus. Pares, mares i infants han desafiat el fred intens per presenciar l’espectacle i posteriorment han fet cua per pujar als escenaris i fotografiar-se amb les tres figures màgiques.

La visita dels Reis Mags, que s’ha iniciat a les 18 h i s’ha allargat al voltant d’una hora i mitja, ha comptat amb les actuacions de la Colla dels 50, l’Associació Senegalesa, el grup Tabalats i els Diables ARF.

Val a dir que un dels patges de l’acte celebrat al carrer del Palau ha sofert una indisposició damunt de l’escenari i ha estat traslladat al CAP de Mollerussa. Segons fonts municipals, ja ha recuperat forces i la causa més probable del desmai seria la inhalació del fum produït per una de les torxes.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.