Els Reis d’Orient estrenen recorregut i carrosses; i els patges 12 nous vestits gentilesa de la Colla dels 50

12 nous vestits com aquests formaran part de la vestimenta dels patges dels Reis d’Orient, gràcies al donatiu que ha fet aquest dijous la Colla dels 50 de Mollerussa, nascuts l’any 1968. Es destinaran 4 peces per a cadascun dels tres grups de patges de Sa Majestats, uns Reis que enguany també estrenaran carrosses noves després del concurs públic que s’ha fet des del consistori per tal de renovar-les. Així mateix, el recorregut de la cavalcada es modificarà a causa de la remodelació del centre de la ciutat que impedeix que les carrosses puguin passar per la plaça de Manuel Bertrand.

Un cop els Reis d’Orient hagin fet els parlaments des del balcó reprendran el camí passant pel carrer de Domènec Cardenal i de Ferran Puig fins a arribar al Pavelló Firal.

D’altra banda, la festa incorporarà tres noves figures que seran les encarregades de recollir els xumets que la mainada vulgui lliurar als Reis d’Orient perquè els hi guardin.

Com és habitual la cavalcada constarà de cinc carrosses, les tres reials, la que duu els regals i la que porta el carbó. Així mateix, un grup d’animació encapçalarà la comitiva que repartirà més de 600 quilos de caramels al llarg del recorregut.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.