Els Reis d’Orient recuperen la seva cavalcada tradicional a Mollerussa

Arribaran a un quart de set de la tarda a l’estació de tren i posteriorment desfilaran amb carrosses per l’Avinguda Generalitat i pel Carrer Ferrer i Busquets fins a la Plaça de l’Ajuntament

Els Reis d’Orient recuperaran la seva cavalcada tradicional a Mollerussa. Les tres figures màgiques arribaran el pròxim 5 de gener a un quart de set de la tarda a l’estació de tren i posteriorment desfilaran amb carrosses per l’Avinguda Generalitat i pel Carrer Ferrer i Busquets fins a arribar a la Plaça de l’Ajuntament.

Un cop els Reis arribin a la plaça està previst també que facin l’adoració al nen Jesús a l’església de Sant Jaume i saludin als mollerussencs i mollerussenques des del balcó de l’Ajuntament. Per fer possible tot plegat, Ses Majestats comptaran amb el suport del mateix consistori i de la Colla dels 50.

A més, les famílies que ho desitgin podran demanar que els Reis portin els regals directament a les seves llars amb un format adaptat a la situació sanitària, de manera que Melcior, Gaspar i Baltasar deixin els regals a les portes de casa en comptes d’entrar-los dins.

Les famílies interessades poden contactar al correu reismagsmollerussa@gmail.com fins al 3 de gener.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.