Els Reis Mags d’Orient arriben a Mollerussa

Ses Magestats els Reis d’Orient van arribar a Mollerussa carregats de regals. Concretament ho van fer a 2/4 de 7 de la tarda a l’estació de tren on els patges Gregori i Isidori els van donar la benvinguda.

Enguany, 12 nous vestits van formar part de la vestimenta dels patges dels Reis d’Orient, gràcies al donatiu que van fer la Colla dels 50 de Mollerussa, nascuts l’any 1968. Per la seva banda, els Reis van estrenar carrosses noves després del concurs públic que es va fer des del consistori per tal de renovar-les.

Un grup d’animació va encapçalar la comitiva que va repartir més de 600 quilos de caramels al llarg del recorregut, que enguany s’ha vist modificat a causa de la remodelació del centre de la ciutat que impedeix que les carrosses puguin passar per la plaça de Manuel Bertrand.

Un cop els Reis d’Orient van arribar al centre de la ciutat, van fer una primera parada a l’església on es va fer l’adoració i van lliurar a la Verge Maria els seus presents. Després, van desfilat per la passarel·la de la Plaça de l’Ajuntament fins pujar al balcó des d’on van fer els parlaments i  un cop finalitzats van reprendre el seu camí passant pel carrer de Domènec Cardenal i de Ferran Puig fins a arribar al Pavelló Firal.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.