Els Reis Mags d’Orient recuperen la tradicional cavalcada a Mollerussa

Infants i famílies omplen d’il·lusió l’Avinguda de la Generalitat, el carrer Ferrer i Busquets i la plaça de l’Ajuntament

Els Reis d’Orient han recuperat aquest dimecres la seva cavalcada tradicional a Mollerussa. Les tres figures màgiques han arribat a l’estació de tren a les 18.25 de la tarda aproximadament, amb un pèl de retard respecte a l’hora prevista d’arribada, que era a un quart de set de la tarda. Malgrat això, els infants i famílies s’aplegaven als voltants de l’estació impacients per rebre’ls amb molta il·lusió. Sota una màgica pluja de petards, Melcior, Gaspar i Baltasar i el seguici reial, que duien mascareta, han saludat a la multitud i han pujat a les seves carrosses màgiques per desfilar a través de l’Avinguda Generalitat i pel Carrer Ferrer i Busquets fins a arribar a la plaça de l’Ajuntament. Durant el trajecte, la Policia Local així com membres de Protecció Civil i de la Colla dels 50 han vetllat per la seguretat dels veïns i veïnes, que s’ubicaven darrere de tanques.

Un cop els Reis han arribat a la plaça han dut a terme l’adoració al nen Jesús a l’església de Sant Jaume. A continuació, Ses Majestats han desfilat per la passarel·la instal·lada a la plaça de l’Ajuntament per pujar al balcó del consistori, on els esperava l’alcalde, Marc Solsona, qui els ha donat la benvinguda, els ha cedit les claus de les llars de la ciutat perquè els Reis reparteixin els seus regals i els ha donat la paraula per a dirigir-se als petits mollerussencs i mollerussenques. Després de la celebració, que ha finalitzat amb un ball del seguici reial, Melcior, Gaspar i Baltasar ja han començat a repartir els regals per tots els nenes i nenes de la ciutat.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.