Els Tallers d’Estiu de Mollerussa incorporaran una nova activitat en anglès

L’Ajuntament de Mollerussa obre aquest 1 de juny el període per inscriure’s a una nova edició dels Tallers d’Estiu que enguany, com a novetat, es podrà fer també en línia a través d’un formulari que es trobarà al web municipal www.mollerussa.cat. Enguany s’ incorpora una activitat en anglès amb l’objectiu de potenciar l’ús de la llengua estrangera en el lleure. Així ho ha explicat aquest matí l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat de la regidora de Joventut, Imma Casanella, els quals han afegit que aquesta activitat més diferenciada se sumarà a l’activitat aquàtica dirigida per monitors de la piscina que es va començar a implementar l’any passat amb una molt bona acollida. L’objectiu segueix sent el d’incrementar la demanda millorant l’oferta amb una activitat lúdica que pugui despertar l’interès dels més petits i que aportin un valor afegit.

Els Tallers d’Estiu, pensats per a nens i nenes de 4 a 12 anys, tornaran a tenir la seu a l’escola Mestre Ignasi Peraire i es faran entre el 27 de juny i el 2 de setembre. La coordinació dels tallers, que en els darrers anys havien anat a càrrec de la Fundació Escola Josep Carol, enguany estaran dirigits per Qualia, l’àrea de projectes educatius de l’Associació Alba relacionats amb el món de l’educació en el lleure i amb l’objectiu de potenciar les qualitats i valores dels infants. En aquesta ocasió, el centre d’interès es basarà en el respecte al nostre entorn, ja sigui el natural, el social, l’històric o l’urbà. Per això, els participants aniran descobrint valors com la cooperació i el treball en grup amb el Viatge interestel·lar: objectiu la Lluna que tindran preparat.

Els preus per setmana i infant s’han fixat, al igual que en els dos anys anteriors, en 35 euros per setmana, tot i que s’han previst bonificacions de 5 euros per al segon germà inscrit i també per a famílies nombroses i monoparentals. L’horari de les activitats és de les 9 del matí fins a dos quarts de dues del migdia, tot i que s’ha previst que l’acollida es pugui fer a partir de dos quarts de 9 del matí per donar facilitats a la conciliació.  Les inscripcions es poden fer des de dimecres a la primera planta de l’Ajuntament i també a la piscina coberta, a banda de en línia a través del web municipal. Com cada any, enguany també caldrà inscriure’s com a màxim dimecres de la setmana anterior a la que es vulgui començar l’activitat.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.