Els Tallers d’Estiu obren les inscripcións amb la novetat d’oferir també servei de menjador

L’Ajuntament ha obert aquest dimarts el període d’inscripció per als tallers d’estiu, que tenen com a seu l’escola Ignasi Peraire, amb la novetat que enguany s’ofereix servei de menjador recollint una demanda existent en aquesta línia.

Els tallers, que comencen el 25 de juny i s’allarguen fins al 31 d’agost, tindran una estada nocturna que s’ha previst per al dijous 26 de juliol a la mateixa escola on es duen a terme els tallers. L’activitat estarà oberta a tots els nens que hagin participat durant el mes de juliola les activitats i es plantejarà com una festa amb un sopar, acompanyat d’actuacions i jocs de nit.

IMMA CASANELLA, regidora de joventut ha indicat que es mantindran, davant la bona acollida, l’activitat en anglès, les activitats aquàtiques. L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona ha destacat la bona resposta que es rep per part de la ciutadania i els nens/es.

Per explicar el funcionament dels tallers, s’ha programat una reunió el dijous dia 7 a les 8 de la tarda a l’Oficina Jove del Pla d’Urgell.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.