Els veïns de Linyola aporten més de cent propostes per al parc urbà

Un total de 105 veïns i veïnes de Linyola han participat en la consulta que l’ajuntament del municipi va organitzar per definir els equipaments i les funcionalitats del parc urbà que preveu construir en els terrenys de l’antic camp de futbol. Per aquest nou complex, que comptarà amb dues zones diferenciades i uns 400 arbres i arbustos, el consistori ha rebut més de cent propostes i en considera viables 52. Concretament, els veïns han proposat que la zona inferior del parc, pròxima al monticle on s’instal·laran unes grades en forma d’amfiteatre, aculli la celebració de concerts, espectacles o sessions de cinema a l’aire lliure mentre que la zona superior disposi d’un espai per a jocs infantils i pícnic així com per jugar a tennis taula o patinar. També han proposat que s’habiliti una ruta per passejar o anar amb bicicleta i un aparcament per autocaravanes.

L’alcalde, Àlex Mases, ha explicat que part de les idees ja s’incloïen en el projecte inicial de l’ajuntament i d’altres l’han complementat. En aquest sentit, ha valorat molt positivament la celebració de la consulta, on hi han participat també els alumnes de l’escola El Sitjar del municipi, i preveu que sigui el model a seguir per altres projectes.

Per últim, ha afegit que la primera actuació que es durà a terme serà l’adequació del terreny per a la plantació dels 400 arbres i arbustos. La voluntat és crear una zona botànica on es prioritzarà la presència d’espècies autòctones.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.