Els veïns del Palau d’Anglesola tindran accés gratuït a les piscines municipals fins diumenge

Piscines-Palau

  • Es tracta d’una mesura per minorar els efectes de l’onada de calor que permetrà l’accés gratuit al recinte fins diumenge a totes les persones empadronades al Palau d’Anglesola. 

L’Ajuntament del Palau d’Anglesola comunica als veïns empadronats al municipi que, arran de l’onada de calor que afecta el país, es permetrà accedir gratuïtament a la piscina municipal a partir d’aquest dijous 27 de juny, i fins diumenge.

El Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís de perill per calor que es perllongarà fins diumenge amb un nivell de perill molt alt a la comarca del Pla l’Urgell.

Francesc Balcells, alcalde del Palau, explica que a més a més, des de l’ajuntament es fa ressò també de les recomanacions del Departament d’Interior a la ciutadania per afrontar amb seguretat l’onada de calor. “Beu molta aigua, fes àpats lleugers, beure sovint, sobretot els infants i la gent gran, no surtis en hores de més sol; si en tens, utilitza el ventilador, l’aire condicionat o vés en llocs climatitzats quan faci més calor, hidrata les mascotes i no les passegis en les hores de més calor; mai llencis les burilles al carrer però aquests dies menys encara; extrema la precaució si fas barbacoa; evita llençar els petards que han sobrat de Sant Joan i compte amb els focs de la revetlla de sant Pere”.

L’accés a les piscines estarà limitat pel seu aforament i funcionarà en el seu horari habitual. És una mesura limitada a l’aforament del recinte.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.