Els Vestits de Paper seran els protagonistes especials a la 080 Barcelona del mes de juny

El Museu de Vestits de Paper de Mollerussa i la col·lecció que acull tindran un protagonisme especial en la propera edició de la 080 Barcelona Fashion que tindrà lloc al mes de juny. D’aquesta manera es dóna el primer pas per fer efectiu el compromís que va adquirir la consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, quan va presidir la 55a edició del Concurs de Vestits de Paper el passat 15 de desembre on va assegurar que “cal fer un reconeixement per la feina feta en aquests anys posant en valor que representeu el sector de la moda i l’artesania”.

Per aquest motiu, en la trobada que han mantingut aquest dimarts l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i la directora general de Comerç, Muntsa Vilalta, en el marc de la primera de les edicions de la 080 d’enguany, s’ha començat a definir com pot encaixar la desfilada de les peces artesanals en una passarel·la internacional, on hi desfilen dissenyadors i marques de prestigi mundial.

Aquest encaix s’anirà concretant en les properes setmanes amb una visita de tècnics de la conselleria al Museu de Vestits de Paper per conèixer de prop les possibilitats què tenen les peces exposades.


Informa: Ignasi Gómez

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.