Els Xafatolls fan història amb 5 equips al Campionat de Catalunya de Clubs

xafatolls
Aquest cap de setmana s’ha celebrat el Campionat de Catalunya de Clubs al Prat de Llobregat i l’Associació Atlètica Xafatolls per primera vegada, ha presentat 5 equips al Català de Clubs.
Dissabte al matí va ser el torn de l’equip sub14 on l’equip femení dels Xafatolls format per 15 fèmines, va participar al campionat realitzant 14 proves diferents (salts, llançaments i curses) i els relleus 4x200m.ll. i 4x80m.ll. aconseguint la 9a posició de 27 equips.
Dissabte a la tarda va competir l’equip sub12 masculí i tot seguit el femení; un total d’11 nens i 11 nenes que van realitzar 11 proves diferents i els relleus 3x600m.ll. i 4x60m.ll. aconseguint la 10a posició de l’equip femení i la 11a posició l’equip masculí.
Finalment, diumenge va ser el torn dels més petits i els Xafatolls hi van estar present amb dos equips, un masculí un femení sub10. Ambdós equips formats per 7 nens i nenes respectivament, que van realitzar un total de 6 proves diferents i el relleu 4x60m.ll. En aquest cas, l’equip masculí va aconseguir la 7a posició i el femení la 9a.
Destacar les grans actuacions de tots els atletes i l’assoliment de grans marques i millors marques personals en molts casos que serviran de marca per a la prèvia del Campionat de Catalunya que es celebrarà el proper dissabte 19 de maig.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.