Empreses de Mollerussa han fet testos a la seva plantilla però estan a l’espera de ser homologats

policia al carrer

Foto: Aj. Mollerussa / La Policia Local ha aixecat tres actes entre dimarts i dimecres per incompliment del confinament

En la reunió periòdica del comitè d’emergència del Pla de Protecció Civil de Mollerussa, convocada per l’alcalde, Marc Solsona, que ha tingut lloc aquest migdia s’ha informat sobre el fet que es té constància que empreses de la ciutat han realitzat testos a la seva plantilla davant el retorn a la feina decretat encara que es tracta de testos que estan pendents de ser homologats per Salut Pública per donar-los validesa. En aquest sentit, des del comitè d’emergència de Mollerussa s’ha demanat a Salut Pública que acceleri la validació d’aquests testos.

Quant a les dades mèdiques a Mollerussa, hi ha registrades 31 persones positives, quatre de les quals estan ingressades en centres hospitalaris i una altra està aïllada i sota control en un centre residencial de la ciutat. Es manté en 7 les persones que han perdut la vida a causa del virus mentre que quatre persones més han aconseguit curar-se, segons dades facilitades pel CAP de Mollerussa.

La Policia Local ha detectat entre ahir i avui un increment de la mobilitat a la ciutat però en la majoria dels casos justificada per motius laborals després del decret de l’Estat de tornada a la feina. Tot i amb això, ha hagut d’aixecar tres actes a persones que no han respectat el confinament sense tenir un motiu, fet que incrementa a 120 les actes aixecades en total des de l’inici de la situació d’emergència.

Pel que fa al servei Ajude(M)ollerussa (676 289 571), ha rebut fins ara 382 trucades, que han derivat en 328 accions directes que han dut a terme la cinquantena de persones voluntàries que hi col·laboren.  Així mateix, també s’han dut a terme 344 seguiments telefònics a persones grans de la ciutat per conèixer la seva situació i possibles necessitats.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.