“En honor a les nostres mares i àvies”, lema del primer calendari solidari de l’ACUDAM

untitled

 

Avui divendres 30 de novembre surt a la llum el making of i els diferents punts de venda del calendari repartits per tota la comarca del Pla d’Urgell. Albert Font ha estat el fotògraf encarregat de realitzar les fotografies en aquesta primera edició de forma solidària.

ACUDAM no sols ha volgut fer un calendari solidari on apareguin les persones ateses de l’associació, també ha fet partícip a dotze associacions de dones de la comarca. Cada mes hi apareix una localitat del Pla d’Urgell amb un indret particular de cada poble, i en cada fotografia hi apareix quatre persones ateses a l’ACUDAM i quatre dones de l’associació de dones del mateix poble. Així ha estat el tribut que des de l’ACUDAM s’ha volgut realitzar a la dona després d’un any molt reivindicatiu per la figura femenina.
IMG_0242

Hi haurà segona edició. La resta de pobles de la comarca i alguns de fora on ACUDAM té persones ateses apareixeran en l’edició del 2020. Pel 2019 s’ha realitzat una tirada de 1.000 exemplars amb un preu de venda de 5 euros per calendari. Un seguit d’empreses del territori han participat en sufragar les despeses de creació del calendari, la qual cosa permetrà  que els cinc euros de la seva venda vagin  íntegrament destinats a l’entitat social.

 Més info a www.acudam.org

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.