En marxa els Tallers d’Estiu de Mollerussa amb l’art com a eix temàtic

S’inclouen activitats en anglès i piscina i s’allargaran fins al 3 de setembre

L’Ajuntament de Mollerussa ha donat aquest dilluns el tret de sortida dels Tallers d’Estiu per a infants de 3 a 11 anys, els quals, amb l’art com a eix principal, es duen a terme fins al 3 de setembre a les instal·lacions de l’escola Mestre Ignasi Peraire, on s’han implementat les mesures de prevenció i seguretat establertes amb controls de temperatura, grups bombolla de 10 infants i mascareta obligatòria en els espais interiors i també a l’exterior si es pot mantenir la distància d1,5 metres entre infants.

Per participar als Tallers d’Estiu, gestionats per la cooperativa de lleure Quàlia, el preu s’estableix en 39 euros la setmana, un euro més que l’any passat en que, tot i implantar totes les mesures de seguretat i prevenció marcades es van mantenir els preus i va ser l’Ajuntament qui va assumir els costos suplementaris. També es mantenen els descomptes ja establerts com són la reducció de 5 euros en famílies nombroses o monoparentals i els 5 euros per a un segon germà inscrit la mateixa setmana. Tot i que l’horari dels tallers, serà de 9 a dos quarts de 2 es manté el servei d’acollida prèvia a partir de dos quarts de 9.

Les preinscripcions es poden fer a través de la web www.lleurequalia.cat o bé a www.mollerussa.cat Val a dir que per qüestions organitzatives cal fer la inscripció com a màxim el dimecres de la setmana anterior a la que es vulgui començar l’activitat, la qual inclourà dos dies a la setmana algunes activitats en anglès per aprendre’l a través de jocs lúdics i recreatius, pensats per edats i nivells. També s’inclou una hora de piscina cada dia.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.