ENGIJOC organitza casals de robòtica per a infants i joves aquest Nadal a Lleida i Mollerussa

181108_CRT_Nadal_Instagram

  • Amb el Casal de Nadal ‘Magatzem de Regals’ s’ofereix una bona oportunitat per passar les vacances en contacte amb la tecnologia

La firma lleidatana ENGIJOC ha planificat per a les properes vacances de Nadal el Casal de Nadal el ‘Magatzem de Regals’ a les seves seus de Lleida i Mollerussa. Es tracta d’una bona oportunitat per passar unes vacances en contacte amb la tecnologia i sense deixar de jugar.

Es busca la participació d’infants i joves al casal que parteix de l’eix temàtic que amb l’arribada de l’època dels regals, el Pare Noel, el Tió i els Reis Mags d’Orient, cal un magatzem d’allò més gran per posar-hi tots els regals. És aquí on caldrà la complicitat dels nens i nenes per construir regals amb els quals hi podran jugar.

Els participants al casal no només desenvoluparan les seves habilitats tecnològiques i creatives sinó que també prendran molta importància les habilitats socials i personals gràcies a la metodologia d’ENGIJOC.

El casal es farà els dies 24, 27, 28 i 31 de desembre i els dies 2, 3 i 4 de gener de 2019 en horari de 9h del matí a 13.30h i s’adreça a infants de 6 anys fins a joves d’entre 14 i 16 anys.

ENGIJOC també disposa de botiga amb material molt divers, incloent-hi LEGO Education (material que s’usa als casals), on aquest Nadal s’hi podrà trobar tot allò necessari per poder fer regals. Els Reis Mags segur que passaran a buscar un bon munt de robots per repartir-los arreu del món.

Els interessats amb els Casals o la botiga poden consultar el web www.engijoc.com o trucar al 973 710755, on hi ha tota la informació sobre què és ENGIJOC-Juga Aprenent.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.