Ensenyament projecta l’ampliació i la unificació de l’escola del Palau d’Anglesola

Vega-Balcells

  • El director dels Serveis Territorials d’Ensenyament de Lleida, Carles Vega, s’ha compromès a iniciar en breu la redacció del conveni que permetrà al consistori incorporar també una llar d’infants al municipi

Francesc Balcells, alcalde del Palau d’Anglesola, s’ha reunit amb Carles Vega, director dels Serveis Territorials d’Ensenyament de Lleida, per parlar del futur de l’escola del Palau. Balcells li ha transmès al director d’Ensenyament la necessitat urgent d’ampliar i unificar les dues escoles en un mateix recinte. L’alcalde també ha reiterat a Vega la necessitat de construir una llar d’infants al municipi.

Vega s’ha compromès amb Balcells a redactar en breu el conveni que signaran l’Ajuntament i el Departament i que donarà el tret de sortida a l’inici del projecte per dur a terme aquesta unificació i ampliació . “Del Departament d’Ensenyament s’han compromès a fer realitat l’ampliació i unificació de l’escola del Palau. Aquesta reforma, ampliació i millora és molt necessària si volem fer una escola que respongui a les necessitats d’escolarització dels nens i nenes del Palau en un futur immediat. El primer pas però és la redacció del projecte i signatura del conveni que donarà llum verda i posarà data a l’inici de les obres”, afirma Balcells.

L’alcalde també ha anunciat que és reunirà després de l’estiu amb el Consell Escolar i l’AMPA del Palau per explicar-los el projecte i fer-los partícips del projecte.


Informa: Redacció

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.