Ensenyament té previst reunir-se amb l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, després d’anunciar que no disposa dels terrenys per al nou institut del Pla d’Urgell

El director del Servei Territorial d’Ensenyament a Lleida, Carles Vega, ha explicat que el Departament encara no té a la seva disposició els terrenys on es té previst construir el nou institut del Pla d’Urgell que acollirà Mollerussa. Vega exposa que la propietat dels solars és un tràmit que depèn del consistori mollerussenc, i és per aquest motiu, que l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, i el mateix Vega, tenen previst reunir-se la pròxima setmana per tractar l’assumpte en qüestió, entre altres temes.

Tanmateix, el delegat d’Ensenyament a Lleida afegeix, que a banda de la possessió dels terrenys, també s’ha de tenir en compte que la parcel·la ha de disposar dels serveis bàsics d’aigua, instal·lació elèctrica i sistema de clavegueram. D’aquesta manera, els 44 alumnes que espera acollir el nou centre, podrien veure allargada la seva estança prevista a les aules de l’edifici Cal Duch, lloc on començaran el curs el pròxim dia 12 de setembre, i que s’ha hagut d’adequar per respondre a les necessitats dels estudiants de secundària amb mobiliari nou, la instal·lació de la xarxa informàtica i telemàtica, tot i això, estarà llest per l’inici del curs.

Per altra banda, un total de 7 professors seran els encarregats d’impartir les classes a la quarantena d’alumnes que provenen d’escoles de diferents punts de la comarca com Golmés, Vila-sana, el Poal, Sidamon, o Mollerussa.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.