Entren en funcionament 5 nous vehicles de recollida de la brossa

Nous vehicles de recollida de la brossa

Nous vehicles de recollida de la brossa

Des d’aquest passat dilluns, 3 d’agost, 5 nous vehicles de recollida de la brossa s’han posat en funcionament en substitució dels anteriors que han estat més de 10 anys en servei.

Aquests canvis formem part del contracte que el Consell Comarcal del Pla d’Urgell té amb l’empresa FOMENTO DE CONSTRUCCIONES Y CONTRATAS MEDIO AMBIENTE SA (FCC MA SA) que gestiona la recollida a tots els municipis de la comarca, però que a Mollerussa està formalitzat en una altra adjudicació.

Concretament, els nous vehicles són 3 camions recol·lectors compactadors i 2 Piaggios Porter i tenen prestacions similars als vehicles anteriors, excepte una Piaggio que té més capacitat de càrrega i disposa de plataforma elevadora posterior per tal de facilitar la recollida dels desbordaments al costat dels contenidors. A nivell d’emissió de gasos, són més respectuosos amb el medi ambient en compliment de la norma Euro 6. Els camions també van equipats amb sistemes GPS i de pesatge que permeten veure les rutes de recollida i saber el pes dels residus de cada contenidor buidat. Aquesta renovació  també inclou 2 compactadors de 20 m3.

En un futur es procedirà a noves substitucions; seran les d’un camió recol·lector bicompartimentat per la recollida de contenidors en superfície de rebuig i orgànica i 2 camions compactadors.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.