ERC demana explicacions del per què el Centre de Distribució d’Aliments no ofereix el servei de productes frescos a les families més necessitades

Membres de la comarca del Pla d’Urgell d’Esquerra Republicana, s’han reunit davant del Centre de Distribució d’Aliments de Mollerussa per demanar explicacions del per què encara no s’ofereixen el servei de productes frescos a les famílies més necessitades.

El centre, actualment inaugurat, encara no ha facilitat l’accés als productes frescos per als 1.750 usuaris de la comarca. ERC demana agilitzar el procés davant l’emergència social i l’ajuda a les 600 famílies que esperen aquests serveis.

Segons el grup d’ERC sembla ser que la dificultat és una falta de potència, però és demanarà revisar el projecte per verificar si resultar ser un problema tècnic d’infraestructura, o si realment és un descuit de buscar la potència que ha impedit que les instal·lacions funcionessin des del primer dia.

ERC demanarà accelerar el procés en les properes setmanes perquè el Centre de Distribució d’Aliments funcioni a ple rendiment.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.