ERC entrega al Centre d’Aliments els lots de Nadal del Consell Comarcal del Pla i el seu president ho veu “demagògic”

Alguns dels consellers i alcaldes d’ERC del Pla d’Urgell, entregants els lots de Nadal al Centre de Distribució d’Aliments.

 

Els representants d’Esquerra Republicana de Catalunya al Consell Comarcal del Pla d’Urgell -7 consellers i 4 alcaldes- han entregat aquest dimecres els lots de Nadal que han rebut de la institució al Centre de Distribució d’Aliments comarcal. “És un detall que com a càrrecs electes no ens cal”, ha afirmat l’alcalde de Torregrossa i conseller, Josep Maria Puig, que ha explicat que la formació demanarà que l’any que ve es destinin els diners dels lots de tots els consellers, que ascendeixen a uns 1.000 euros, a “temes més importants” i que només s’entreguin es faci la cistella per als treballadors de l’ens.

Per la seva banda, el president del Consell Comarcal del Pla d’Urgell, Josep Maria Huguet, ha considerat aquesta acció de “demagògia” i ha convidat als representants republicans de la institució a què “renuncïin a l’ajuda que reben com a grup”, ja que, ha dit, és de deu vegades més que els deu lots que han entregat al Centre de Distribució d’Aliments. També ha argumentat que la cistella nadalenca es conforma de productes de proximitat de la comarca i que suposa una ajuda a aquestes empreses i que, a més, està composada per productes diferents als que normalment accedeixen els usuaris del servei.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.