ERC i PSC demanen un Ple extraordinari per parlar de la possible pèrdua d’una línia de P-3 a l’Ignasi Peraire

Els grups municipals d’Esquerra i del PSC de Mollerussa han demanat que es convoqui un ple extraordinari per debatre sobre la possible pèrdua, el curs que ve, d’una línia de P3 a l’Escola Mestre Ignasi Peraire. Tot i que el departament d’Ensenyament ha decidit condicionar-ne l’oferta actual a la demanda que es registri en el període de preinscripció, que s’inicia aquest dimecres, tant els republicans com els membres de la CUP, sense representació al consistori, consideren que és el moment de defensar una baixada de les ràtios a les aules.

Aquest mateix argument és el que defensa l’AMPA de l’Ignasi Peraire, que ha convocat per aquest dimecres a les 7 de la tarda una cassolada davant l’Ajuntament de Mollerussa. Una concentració sorollosa que compta amb el suport de la resta de centres de primària públics de la ciutat. Mentre, l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, considera que cal esperar als resultats de la preinscripció.

Mollerussa havia tingut fins a 9 línies de P3 i actualment en té 8. En els darrers anys, l’Escola Mestre Ignasi Peraire ha registrat un excedent de places, motiu pel qual el centre s’ha vist amenaçat amb la pèrdua d’una de les seves dues línies de P3.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.