ERC insta a l’Ajuntament de Mollerussa a retirar una vintena de cartells electorals de Democràcia i Llibertat

Retirada dun dels cartells de Democràcia i Llibertat del carrer Ferrer i Busquets.

Esquerra Republicana de Mollerussa ha instat aquest dimarts a l’Ajuntament a què retirés, mitjançant un decret d’alcaldia, una vintena de cartells electorals de Democràcia i Llibertat del carrer Ferrer i Busquets de la capital del Pla d’Urgell. El motiu és que l’empresa que els va instal·lar va col·locar-los per error en diversos fanals on, segons el sorteig de carrers fet abans de la campanya, havien d’instal·lar-se les pancartes d’ERC.

El portaveu municipal d’Esquerra, Engelbert Montalà, ha explicat que han informat al Delegat de zona de la Junta Electoral després d’haver notificat l’irregularitat a Democràcia i Llibertat en diverses ocasions. Aquest dimarts, després de requerir-ho formalment al consistori, la brigada municipal ha despenjat els cartells.

L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, ha dit, per la seva banda, que un cop van ser avisats de l’irregularitat, van notificar-ho al partit per a què l’empresa retirés les pancartes dels fanals on les havia instal·lat per error. A més, ha insistit que per aquest tipus de qüestions, tots els grups municipals sempre han mantingut una bona entesa.

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.