Es posa la primera pedra de la nova llar d’infants de Palau d’Anglesola

L’acte ha estat presidit pel conseller d’Educació, Josep González-Cambray, juntament amb l’alcalde del municipi i la presència de l’alumnat i docents de l’Escola Arnau Berenguer

El conseller d’Educació, Josep González-Cambray, ha participat aquest divendres en la col·locació de la primera pedra del nou edifici que ampliarà l’Escola Arnau Berenguer i on s’ubicarà la Llar d’Infants municipal del Palau d’Anglesola.

Un acte en què ha assistit conjuntament amb l’alcalde del municipi, Francesc Balcells, i en el qual s’ha fet una explicació tècnica de l’obra a càrrec dels arquitectes redactors del projecte. Seguidament, han col·locat una caixa del temps i la primera pedra, la qual el conseller ha manifestat que representa “un compromís perquè aquesta escola sigui una realitat el més aviat possible.

Actualment el centre educatiu està ubicat en dos edificis separats i el nou equipament es farà en uns terrenys situats al costat de l’edifici de l’Avinguda Sant Roc, on hi ha l’alumnat del cicle mitjà i superior de primària. Aquestes obres d’ampliació, que començaran al desembre, suposen una inversió de 3,2 milions d’euros, que compta amb una aportació de 365.000 euros per part del consistori.


Informa: Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.