Es preveu que l’1 d’octubre s’iniciï el curs a l’Escola de Música i l’activitat al Casal per a la Gent Gran de Mollerussa

piscina coberta

  • També es treballa perquè en aquesta data es comencin els cursets de la piscina coberta, que obrirà a finals de setembre per abonats

L’Ajuntament de Mollerussa s’ha fixat l’1 d’octubre com a data per reactivar determinats serveis com són l’oferta de formació a l’Escola Municipal de Música i les activitats dirigides del Casal per a la Gent Gran, que no preveu de moment obrir portes com a lloc d’esbarjo i trobada com fins ara a no ser que els usuaris s’inscriguin a una activitat concreta. Així ho ha explicat aquest matí l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, el qual ha indicat que també s’està treballant per confeccionar l’oferta de cursets de la temporada d’hivern de la piscina coberta, que preveu obrir per als abonats a finals de setembre.

Quant a l’Escola Municipal de Música, iniciarà les classes l’1 d’octubre i s’ està a l’espera de disposar d’un protocol definit d’actuació per part del PROCICAT per aquest tipus d’ensenyament. D’aquesta manera, el calendari establert per a la tria de l’horari d’instrument que al juliol es van programar per aquesta setmana, es durà a terme a partir del 14 de setembre i serà oportunament comunicat a l’alumnat. Un total de 225 alumnes estan matriculats per fer formació al centre durant aquest curs 2020-2021 i la previsió és que puguin seguir els seus aprenentatges de manera presencial, tot i que no es descarta que també s’ofereixin classes telemàtiques en determinades matèries en funció de l’evolució de la pandèmia.

Pel que fa al Casal per a la Gent Gran, ja s’ha ultimat la confecció de l’oferta per al curs vinent que inclou 18 activitats diferents per a la realització de les quals s’ha previst 25 grups estables d’un màxim de 10 persones per a les presencials i de 15 per les dues que s’ofereixen telemàticament. El període d’inscripció serà del 7 al 16 de setembre a través d’un formulari a la web municipal, presencialment amb cita prèvia o telefònicament i l’assignació de places es farà per sorteig.

Un centenar d’alumnes comença avui el curs a les escoles bressol

D’altra banda, un centenar d’alumnes han iniciat aquest matí el nou curs a les tres escoles bressol municipals de la ciutat i ho han fet amb l’habitual període d’adaptació que s’allarga durant els primers 15 dies amb horari flexible i només de matí.

Es tracta d’una xifra inferior respecte al nombre d’alumnat que hi havia al mes de març just abans d’haver de tancar el servei arran de la pandèmia i que era de 150 nens i nenes entre les tres escoles. Val a dir que la matrícula en aquest servei és viva mentre hi hagi places disponibles com és el cas.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.