Es reprèn la fase final de l’enderroc del Grup Sant Isidori de Mollerussa

Tirar a terra els dos blocs restants està pressupostat en 144.000 euros i el solar preveu quedar net abans d’acabar l’any

La fase final de l’enderroc del Grup Sant Isidori de Mollerussa s’ha reprès aquest dimarts després de l’aturada que va fer-se al juny per protegir els nius d’orenetes i falciots, aus protegides, que van detectar-s’hi. Una màquina retroexcavadora ha començat a demolir l’estructura dels edificis restants del Grup, que comptava amb quatre blocs alçats als anys 50. La previsió és que el solar quedi net abans d’acabar l’any.

Un cop s’hagi finalitzat l’enderroc, l’Ajuntament de Mollerussa farà el tancament comptable de l’operació d’inversió i intervenció als edificis amb tots els agents implicats. En aquest sentit, els actuals propietaris dels pisos enderrocats seran els propietaris dels terrenys. Per tant, caldrà arribar a múltiples acords per definir el nou ús de l’espai.

El cost per tirar a terra els dos últims blocs rondarà els 144.000 euros. El procés va a càrrec de l’Incasòl, juntament amb l’Agència de l’Habitatge de Catalunya i l’Ajuntament de Mollerussa.


Informa: Ignasi Gómez Cabrera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.